Havermout met appel en noten uit de oven

Griekse yoghurt + havermout en appel met kaneel uit de oven = een gezond 'appeltaart'-ontbijtje.

360 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. 1 cm. Meng de appel met de rozijnen en de helft van de kaneel en verdeel over de ovenschaal.

  2. Hak de amandelen grof. Meng de olie met de rest van de kaneel, de amandelen en de havermout. Verdeel over de appel en bak in de oven in ca. 25 min. goudbruin.

  3. Serveer de havermout met appel en noten met de Griekse yoghurt.

Havermout met appel en noten uit de oven

Griekse yoghurt + havermout en appel met kaneel uit de oven = een gezond 'appeltaart'-ontbijtje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig