Pasta met geroosterde paprikasaus

Geroosterde paprika en een goede pastasaus zijn 't geheim voor deze lekkere, snelle en makkelijke pasta.

470 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.

  2. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Meng de ovengroente met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril in delen in 4-6 min. gaar en keer halverwege.

  3. Laat ondertussen de geroosterde paprika uitlekken en snijd in dunne repen. Doe de pastasaus samen met de paprikareepjes in een koekenpan en verwarm 2 min. op middelhoog vuur.

  4. Meng de pasta met de pastasaus en gegrilde groente. Snijd de rucola grof en schep door de pasta.

  • combinatietipLekker met Pecorino Romano, het recept is dan niet meer lactosevrij.

Pasta met geroosterde paprikasaus

Geroosterde paprika en een goede pastasaus zijn 't geheim voor deze lekkere, snelle en makkelijke pasta.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig