Broodje chipolata en gegrilde paprika van de BBQ met ketchup

Worstje van de BBQ, vers stokbroodje, kaas en gegrilde paprika. Nice! Die maak je helemaal af door pickle ketchup eraan toe te voegen. Probeer maar eens!

705 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Snijd de ui in halve ringen en de paprika's in dunne reepjes. Meng de groenten met de worstjes, olie, peper en eventueel zout.

  2. Verdeel over de aluminium grillschaal en gril 15-20 min. op de barbecue. Schep regelmatig om. Bestrooi met de kaas en gril nog 2 min. tot de kaas is gesmolten.

  3. Halveer de stokbroden en snijd aan de bovenkant in de lengte in, maar niet door. Besmeer de snijkanten met de ketchup en verdeel de sla, groenten en worstjes erover. Besprenkel met de rest van de ketchup.

Broodje chipolata en gegrilde paprika van de BBQ met ketchup

Worstje van de BBQ, vers stokbroodje, kaas en gegrilde paprika. Nice! Die maak je helemaal af door pickle ketchup eraan toe te voegen. Probeer maar eens!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig