Geroosterde bloemkool uit de airfryer

Geroosterde bloemkool uit de airfryer is super makkelijk! Deze variant met Grana Padano is onweerstaanbaar. Serveer met frisse yoghurt dip.

200 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de airfryer voor op 200 °C. Snijd de bloemkool in roosjes en meng met de olie, paprikapoeder, knoflookpoeder, Grana Padano, peper en eventueel zout.

  2. Verdeel de helft van de bloemkool over het mandje van de airfryer. Rooster de bloemkool 15 min. in de airfryer. Schep regelmatig om. Houd de bloemkool afgedekt met aluminiumfolie warm terwijl je het tweede deel van de bloemkool roostert.

  3. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Meng de mayonaise met de yoghurt en de helft van de peterselie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de bloemkool met de rest van de peterselie en serveer met de dip.

Geroosterde bloemkool uit de airfryer

Geroosterde bloemkool uit de airfryer is super makkelijk! Deze variant met Grana Padano is onweerstaanbaar. Serveer met frisse yoghurt dip.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig