Chow mein met peultje, kip en seroendeng
Aan de slag
Paprika's schoonmaken. Paprika en kipfilet in reepjes snijden. Peultjes schoonmaken en ca. 2 minuten koken. In pan 2 liter water koken, van vuur halen en noedels en shiitake (uit dozen) hierin 5 minuten wellen. Noedels en shiitake afgieten. In wok of braadpan olie verhitten. Kip in ca. 7 minuten bruin bakken. Bosui schoonmaken en in ringen snijden. Paprika, peultjes, bosui en kruidenmix (uit dozen) toevoegen aan kip en ca. 2 minuten meebakken. Noedels en shiitake toevoegen en ca. 1 minuut roerbakken. Serveren met seroendeng.
Chow mein met peultje, kip en seroendeng
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012247_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's schoonmaken. Paprika en kipfilet in reepjes snijden. Peultjes schoonmaken en ca. 2 minuten koken. In pan 2 liter water koken, van vuur halen en noedels en shiitake (uit dozen) hierin 5 minuten wellen. Noedels en shiitake afgieten. In wok of braadpan olie verhitten. Kip in ca. 7 minuten bruin bakken. Bosui schoonmaken en in ringen snijden. Paprika, peultjes, bosui en kruidenmix (uit dozen) toevoegen aan kip en ca. 2 minuten meebakken. Noedels en shiitake toevoegen en ca. 1 minuut roerbakken. Serveren met seroendeng.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 rode paprika's
1 schaaltje kipfilet
250 g peultjes
2 dozen Chinese chow mein
3 eetlepels zonnebloemolie
3 bosuitjes
4 eetlepels seroendeng