Karbonade met 5-spicemarinade en rijst
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Karbonade met kruiden bestrooien. In kom honing en sojasaus mengen. In pan 1 el olie verhitten en vlees in 5 min. bruinbakken, halverwege keren. Vlees aan beide kanten met sojasaus bestrijken en nog 5 min. bakken. In wok groentemix in rest van olie beetgaar bakken. Rest van sojasaus en gare rijst erdoor scheppen. Rijst-groentemengsel op bord scheppen, vlees erop leggen. Chilisaus apart erbij serveren.
Karbonade met 5-spicemarinade en rijst
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002625_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Karbonade met kruiden bestrooien. In kom honing en sojasaus mengen. In pan 1 el olie verhitten en vlees in 5 min. bruinbakken, halverwege keren. Vlees aan beide kanten met sojasaus bestrijken en nog 5 min. bakken. In wok groentemix in rest van olie beetgaar bakken. Rest van sojasaus en gare rijst erdoor scheppen. Rijst-groentemengsel op bord scheppen, vlees erop leggen. Chilisaus apart erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van persoon)75 g basmatirijst
1 karbonade
1 theelepel vijfkruidenpoeder
1 eetlepel honing
1 eetlepel sojasaus
2 eetlepels olie
1 zak Chinese groentemix
0 zoete chilisaus
Dit heb je nodig
wok