Knäckebröd met kipfilet en komkommersalade
Aan de slag
Klop 2 eetlepels mosterd los mets limoensap, sesamolie en sojasaus. Meng de plakjes komkommer met deze dressing en laat even staan. Besmeer 4 sneetjes dun met de rest van de mosterd en beleg elk sneetje met 2 plakjes kipfilet. Leg op de kipfilet nog een sneetje knäckebröd, verdeel hierover de komkommersalade en dek af met het laatste sneetje knäckebröd. Direct serveren!
Knäckebröd met kipfilet en komkommersalade
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004210_612x450_JPG.jpg)
null personen
200 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop 2 eetlepels mosterd los mets limoensap, sesamolie en sojasaus. Meng de plakjes komkommer met deze dressing en laat even staan. Besmeer 4 sneetjes dun met de rest van de mosterd en beleg elk sneetje met 2 plakjes kipfilet. Leg op de kipfilet nog een sneetje knäckebröd, verdeel hierover de komkommersalade en dek af met het laatste sneetje knäckebröd. Direct serveren!
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)½ limoen
½ komkommer
12 sneetjes sesam knäckebröd
8 plakjes kipfilet
4 eetlepels grove mosterd
1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel sojasaus