Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Broccoli in roosjes snijden, steel in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en tartaar in 3 min. rulbakken. Champignons en broccoli toevoegen en 7 min. meebakken. Strooibouillon en slagroom toevoegen en saus door en door verhitten. Peterselie fijn knippen. Pasta met champignonsaus serveren en met peterselie en peper bestrooien.
Gerelateerde recepten
Pasta met tartaar en champignon-broccolisaus

hoofdgerecht
4 personen
690 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Broccoli in roosjes snijden, steel in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en tartaar in 3 min. rulbakken. Champignons en broccoli toevoegen en 7 min. meebakken. Strooibouillon en slagroom toevoegen en saus door en door verhitten. Peterselie fijn knippen. Pasta met champignonsaus serveren en met peterselie en peper bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g pasta
400 g champignons
1 struikje broccoli
3 eetlepels (olijf)olie
300 g rundertartaar
5 theelepels strooibouillon bospaddestoelen
125 ml slagroom
1 zakje verse peterselie