Pittige tomatendrank met olijvenkoekje

95 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de stukjes olijf door de geraspte kaas. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er eetlepels olijven-kaasmengsel over. Bak de olijvenkoekjes in 10-15 minuten goudbruin, laat ze afkoelen en uitharden. Roer de sherry met het pimentpoeder door het tomatensap. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Serveer het tomatendrankje in borrelglaasjes met een olijvenkoekje op de rand.

  • algemeenDe tomatendrank en koekjes meenemen? Vervoer de drank een thermoskan, de olijvenkoekjes in een trommel.

Pittige tomatendrank met olijvenkoekje

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig