Pasta met champignons

Altijd-goed-pasta met een saus van witte wijn, crème fraîche en gebakken kastanjechampignons.

490 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar 100 ml kookvocht (per 4 personen).

  2. Snijd ondertussen de champignons in dunne plakjes. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn.

  3. Verhit de olie in een ruime koekenpan. Bak de champignons met de ui 7 min. Voeg na 4 min. de knoflook toe.

  4. Blus af met de wijn, voeg de slagroom toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Breng aan de kook en laat 2 min. koken.

  5. Voeg de pasta en de rucola toe en schenk er eventueel een scheutje pastawater bij om de saus smeuïger te maken.

  6. Verdeel de pasta over de borden en rasp er de Grana Padano over.

  • Spaghetti koken

    Instructievideo - 01:46 min.

Pasta met champignons

Altijd-goed-pasta met een saus van witte wijn, crème fraîche en gebakken kastanjechampignons.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig