Noedels met kip en groente in soja-gembersaus
Een pittig wokgerecht voor een Aziatisch avondje.
Aan de slag
Snipper de ui. Snijd de kipfilet en aubergine in blokjes. Kook de sperziebonen in water met zout in 6 min. beetgaar. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg de kip toe en bak in 3 min. bruin.
Voeg de aubergine toe aan de kip en bak nog 4 min. Voeg de sperziebonen en woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper.
Snijd de koriander grof. Verdeel de mie over kommen. Schep de kip en groenten erop en bestrooi met de koriander.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Noedels met kip en groente in soja-gembersaus
Een pittig wokgerecht voor een Aziatisch avondje.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_058298_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
370 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Snijd de kipfilet en aubergine in blokjes. Kook de sperziebonen in water met zout in 6 min. beetgaar. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg de kip toe en bak in 3 min. bruin.
Voeg de aubergine toe aan de kip en bak nog 4 min. Voeg de sperziebonen en woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper.
Snijd de koriander grof. Verdeel de mie over kommen. Schep de kip en groenten erop en bestrooi met de koriander.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 ui
380 g kipfilet
1 aubergine
250 g koelverse gebroken sperziebonen
300 g Honig roerbakmie
2 el wokolie
100 ml Fairtrade Original woksaus soy ginger
15 g verse koriander