Hartige roerbak van biefstuk en paprika
In no time een heerlijk wokgerecht op tafel.
Aan de slag
Snijd de biefstukken in plakjes en doe in een kom. Meng de oyster-garlicsaus erdoor en laat staan tot gebruik.
Halveer de paprika’s en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukken van 4 cm. Snijd de rode uien in parten. Bereid ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak de paprika en ui 4 min. op hoog vuur. Voeg de biefstuk toe en roerbak 2 min. mee.
Verdeel de noodles over de diepe borden. Verdeel de roerbak erover en garneer met de gebakken uitjes. Knip de bieslook in stukken van 4 cm en strooi over de borden.
Hartige roerbak van biefstuk en paprika
In no time een heerlijk wokgerecht op tafel.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_099119_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
445 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de biefstukken in plakjes en doe in een kom. Meng de oyster-garlicsaus erdoor en laat staan tot gebruik.
Halveer de paprika’s en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukken van 4 cm. Snijd de rode uien in parten. Bereid ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak de paprika en ui 4 min. op hoog vuur. Voeg de biefstuk toe en roerbak 2 min. mee.
Verdeel de noodles over de diepe borden. Verdeel de roerbak erover en garneer met de gebakken uitjes. Knip de bieslook in stukken van 4 cm en strooi over de borden.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)275 g biefstukken
120 ml woksaus oester-knoflook
1 zak paprikamix
2 rode uien
250 g egg noodles
2 el arachideolie
4 el gebakken uitjes
7½ g verse bieslook