Mini meringuetaartjes met frambozen en rozenwater

Waarom een taart maken als het er ook vier kunnen zijn? Deze minitaartjes zijn supersnel klaar en zien er heel feestelijk uit!

345 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 2 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord en hak fijn.

  2. Klop met een garde de mascarpone en kwark los en meng de poedersuiker en het rozenwater erdoor. Verkruimel de gevriesdroogde fruitmix en meng de helft kort door het mascarponemengsel.

  3. Snijd elk cakeje horizontaal doormidden. Verdeel de cakejes over serveerborden en besmeer de bovenkanten met de helft van het mascarponemengsel. Bestrooi met de helft van de pistachenoten en helft van de rest van de gevriesdroogde fruitmix. Leg er een schuimkransje op. Besmeer met de rest van het mascarponemengsel en bestrooi met de rest van de pistachenoten en gevriesdroogde fruitmix. Leg op elk cakeje een schuimkransje. Verdeel de verse frambozen op en rondom het torentje.

  • Mini meringue-taartjes met frambozen en rozenwater

    Instructievideo - 00:30 min.

Mini meringuetaartjes met frambozen en rozenwater

Waarom een taart maken als het er ook vier kunnen zijn? Deze minitaartjes zijn supersnel klaar en zien er heel feestelijk uit!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig