Frapuccino
Schijnt de zon en is het warm? Maak dan een frappuccino! Koel je meteen weer af.
Aan de slag
Klop de slagroom met de poedersuiker met een handmixer in 2-3 min. stijf.
Doe de espresso met de ijsblokjes, melk en 1 el karamelsiroop per glas in een krachtige blender en mix tot het ijs helemaal fijngemalen is.
Giet het koffiemengsel in een hoog glas en schep de slagroom erop. Besprenkel met 1 tl karamelsiroop per glas.
Frapuccino
Schijnt de zon en is het warm? Maak dan een frappuccino! Koel je meteen weer af.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD163160_612x450_JPG.jpg)
null porties
590 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom met de poedersuiker met een handmixer in 2-3 min. stijf.
Doe de espresso met de ijsblokjes, melk en 1 el karamelsiroop per glas in een krachtige blender en mix tot het ijs helemaal fijngemalen is.
Giet het koffiemengsel in een hoog glas en schep de slagroom erop. Besprenkel met 1 tl karamelsiroop per glas.
bereidingstip:
vegantip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van persoon)15 g poedersuiker
100 ml slagroom
60 ml espresso
5 ijsblokjes
200 ml volle melk
1 el karamelsiroop
1 el karamelsiroop
Dit heb je nodig
handmixer
blender