Frittata en waterkerssalade met tuinerwten van London Loy
bewaar
bewaar

Frittata en waterkerssalade met tuinerwten van London Loy

Frittata is supersimpel om te maken. Je gooit alles in een pan, kletst lekker bij of maakt vast plannen voor de volgende dag. Zo ook in dit recept voor frittata en waterkerssalade met tuinerwten.

20 min. bereiden

licht pittig

14 ingrediënten

Aan de slag

Laat de tuinerwten ontdooien. Verhit ⅗ van de olie in een grote koekenpan op hoog vuur en bak de krieltjes, gesneden rode ui en roerbakgroente 10 min. Schep af en toe om.

Klop de eieren los en voeg de kaasflakes, tijm en chilivlokken toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de krieltjes en groenten over de bodem van de pan en schenk het eimengsel erover. Draai het vuur laag en laat 10 min. bakken met de deksel op de pan.

Snipper ondertussen de sjalot. Meng met de mosterd, azijn en de rest van de olie tot een dressing en meng met de waterkers, tuinerwten en de rest van de kaasflakes. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de frittata in stukken en serveer met de salade en het stokbrood.

combinatietipLekker met srirachamayo.
resttipGebruik de rest van het stokbrood bij de lunch.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frittata en waterkerssalade met tuinerwten van London Loy

Frittata is supersimpel om te maken. Je gooit alles in een pan, kletst lekker bij of maakt vast plannen voor de volgende dag. Zo ook in dit recept voor frittata en waterkerssalade met tuinerwten.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig