Italiaanse linzenburgers
Aan de slag
Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing, in zeef overdoen en zoveel mogelijk vocht eruit drukken. Linzen laten uitlekken. Grill voorverwarmen. In kom eieren loskloppen. Spinazie, linzen, havermout en pesto erdoor roeren. Mengsel pittig op smaak brengen met zout en peper en er platte koekjes van vormen. Burgers rondom met olie bestrijken en onder grill in ca. 5 minuten per kant lichtbruin roosteren. Tomaten wassen, in partjes snijden en mengen met dressing. Burgers serveren met tomatensalade.
Italiaanse linzenburgers
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012357_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
335 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing, in zeef overdoen en zoveel mogelijk vocht eruit drukken. Linzen laten uitlekken. Grill voorverwarmen. In kom eieren loskloppen. Spinazie, linzen, havermout en pesto erdoor roeren. Mengsel pittig op smaak brengen met zout en peper en er platte koekjes van vormen. Burgers rondom met olie bestrijken en onder grill in ca. 5 minuten per kant lichtbruin roosteren. Tomaten wassen, in partjes snijden en mengen met dressing. Burgers serveren met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)200 g spinazie
1 blik linzen
2 eieren (M)
125 g havermout
4 eetlepels groene pesto
1 eetlepel olijfolie
600 g tomaten
4 eetlepels dressing aglio