Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zachtjes verwarmen en frambozen fijnroeren. Mousse met behulp van 2 natte lepels in bolletjes verdelen over vier bordjes. Saus om mousse scheppen. Garneren met rest van frambozen en poedersuiker. Lekker met glaasje port.
Chocolademousse met frambozensaus
Gerelateerde recepten
Chocolademousse met frambozensaus

nagerecht
4 personen
180 kcal
10 min. bereiden
2 uur wachten
Aan de slag
Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zachtjes verwarmen en frambozen fijnroeren. Mousse met behulp van 2 natte lepels in bolletjes verdelen over vier bordjes. Saus om mousse scheppen. Garneren met rest van frambozen en poedersuiker. Lekker met glaasje port.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bak frambozen
3 eetlepels rode port
1 eetlepel fijne tafelsuiker
1 beker chocolademousse
0 poedersuiker