Mosselcurry met naanbrood
Aan de slag
In hapjespan ui 1 min. in olie fruiten. Kerriepoeder erover strooien en 1 min. meebakken. Kokosmelk, boontjesmix en aspergetips toevoegen. Aan de kook brengen en groenten op matig vuur in 3 min. beetgaar koken. Mosselen erdoor scheppen en curry nog 2 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Stukken naanbrood halveren en in broodrooster toasten. Curry in vier kommen of diepe borden scheppen en met geroosterd naanbrood serveren.
Mosselcurry met naanbrood
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003745_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In hapjespan ui 1 min. in olie fruiten. Kerriepoeder erover strooien en 1 min. meebakken. Kokosmelk, boontjesmix en aspergetips toevoegen. Aan de kook brengen en groenten op matig vuur in 3 min. beetgaar koken. Mosselen erdoor scheppen en curry nog 2 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Stukken naanbrood halveren en in broodrooster toasten. Curry in vier kommen of diepe borden scheppen en met geroosterd naanbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 ui
2 eetlepels olie
1 eetlepel kerriepoeder
1 blik kokosmelk
1 zakje boontjesmix
2 schaaltjes groene aspergetips
2 schaaltjes gekookt mosselvlees
1 pak naanbrood