In hapjespan ui 1 min. in olie fruiten. Kerriepoeder erover strooien en 1 min. meebakken. Kokosmelk, boontjesmix en aspergetips toevoegen. Aan de kook brengen en groenten op matig vuur in 3 min. beetgaar koken. Mosselen erdoor scheppen en curry nog 2 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Stukken naanbrood halveren en in broodrooster toasten. Curry in vier kommen of diepe borden scheppen en met geroosterd naanbrood serveren.
Gerelateerde recepten
Mosselcurry met naanbrood

hoofdgerecht
4 personen
420 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In hapjespan ui 1 min. in olie fruiten. Kerriepoeder erover strooien en 1 min. meebakken. Kokosmelk, boontjesmix en aspergetips toevoegen. Aan de kook brengen en groenten op matig vuur in 3 min. beetgaar koken. Mosselen erdoor scheppen en curry nog 2 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Stukken naanbrood halveren en in broodrooster toasten. Curry in vier kommen of diepe borden scheppen en met geroosterd naanbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ui
2 eetlepels olie
1 eetlepel kerriepoeder
1 blik kokosmelk
1 zakje boontjesmix
2 schaaltjes groene aspergetips
2 schaaltjes gekookt mosselvlees
1 pak naanbrood