Frisse andijviestamppot met pijnboompitten

Voeg wat extra smaak en kleur toe met de rode paprika in dit recept.

500 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster de pijnboompitten in een droge pan op laag vuur. Snijd de paprika's in reepjes. Verwarm de margarine in een pan en bak de paprika kort.

  2. Breng het water in een andere pan aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg al roerend met een garde de zakjes aardappelpuree toe.

  3. Voeg de pijnboompitten, paprika, kaas en andijvie aan puree toe en roer alles goed door. Breng op smaak met peper en zout.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Frisse andijviestamppot met pijnboompitten

Voeg wat extra smaak en kleur toe met de rode paprika in dit recept.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig