Krinkelpasta met kreukelgroente en balletjes
Aan de slag
Fussili volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook 3 min. zachtjes fruiten. Gehaktballetjes toevoegen en nog 5 min. bakken. Groenten laten uitlekken. Sugo en groenten bij gehaktballetjes voegen en geheel zachtjes verwarmen. Fusilli met saus serveren.
Krinkelpasta met kreukelgroente en balletjes
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013473_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
900 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Fussili volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook 3 min. zachtjes fruiten. Gehaktballetjes toevoegen en nog 5 min. bakken. Groenten laten uitlekken. Sugo en groenten bij gehaktballetjes voegen en geheel zachtjes verwarmen. Fusilli met saus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g fusilli
1 ui
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
2 pakjes gehaktballetjes
1 pot kreukel mixxx (groentemix
1 pakje sugo met kruiden