Gebakken krieltjes met dip
Aan de slag
In koekenpan olie verhitten en krieltjes in ca. 10 min. rondom goudbruin en gaar bakken. Ondertussen komkommer wassen, in 3 stukken snijden en elk stuk in reepjes snijden. Tomaatjes schoonmaken. Worteltjes in lengte in vieren snijden. Groenten in 4 schaaltjes leggen. In 2 schaaltjes mix voor dipsaus doen, allebei mengen met 2 1/2 el mayonaise en 1 el water. Grillpan verhitten en hierin plakjes ham om en om even grillen. Ham en warme aardappeltjes op 4 grote borden scheppen, groenten en dipsaus ernaast zetten. Aan tafel groenten en aardappeltjes dippen.
Gebakken krieltjes met dip
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013598_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
469 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan olie verhitten en krieltjes in ca. 10 min. rondom goudbruin en gaar bakken. Ondertussen komkommer wassen, in 3 stukken snijden en elk stuk in reepjes snijden. Tomaatjes schoonmaken. Worteltjes in lengte in vieren snijden. Groenten in 4 schaaltjes leggen. In 2 schaaltjes mix voor dipsaus doen, allebei mengen met 2 1/2 el mayonaise en 1 el water. Grillpan verhitten en hierin plakjes ham om en om even grillen. Ham en warme aardappeltjes op 4 grote borden scheppen, groenten en dipsaus ernaast zetten. Aan tafel groenten en aardappeltjes dippen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)3 eetlepels (olijf)olie
1 pak krieltjes
1 komkommer
1 bakje cherrytomaatjes
1 zakje worteltjes
2 zakjes mix voor dipsaus
5 eetlepels mayonaise
1 schaaltje achterham
Dit heb je nodig
grillpan