Koffiegranita
Makkelijk: maak deze granita 2 dagen van tevoren klaar.
Aan de slag
Los de suiker al roerend op in de hete espresso en laat in 1 uur helemaal afkoelen. Schenk de koude espresso in een afsluitbare bak en zet min. 8 uur in de vriezer. Neem vlak voor het serveren uit de vriezer en maal de bevroren espresso in de keukenmachine fijn. Serveer in ijscoupes.
Koffiegranita
Makkelijk: maak deze granita 2 dagen van tevoren klaar.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_064155_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
50 kcal
10 min. bereiden
540 min. wachten
Aan de slag
Los de suiker al roerend op in de hete espresso en laat in 1 uur helemaal afkoelen. Schenk de koude espresso in een afsluitbare bak en zet min. 8 uur in de vriezer. Neem vlak voor het serveren uit de vriezer en maal de bevroren espresso in de keukenmachine fijn. Serveer in ijscoupes.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)50 g kristalsuiker
500 ml hete espresso