Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten
Aan de slag
Krieltjes in laagje water in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Bodem van kleine koekenpan met 1 el olie bestrijken. Vis met zout en peper bestrooien en in pan leggen. Bouillon erbij schenken, aan de kook brengen en vis op laag vuur met deksel op pan in ca. 5 min. gaar laten worden. 2 el olie in wok verhitten en hierin wokgroenten met zout en peper naar smaak 6 min. roerbakken. Ondertussen peterselie fijnsnijden. Groenten, aardappeltjes en vis over 4 borden verdelen. Nootmuskaat over groenten strooien. Ravigottesaus op vis scheppen. Vis en aardappeltjes met peterselie bestrooien.
Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013796_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
481 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Krieltjes in laagje water in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Bodem van kleine koekenpan met 1 el olie bestrijken. Vis met zout en peper bestrooien en in pan leggen. Bouillon erbij schenken, aan de kook brengen en vis op laag vuur met deksel op pan in ca. 5 min. gaar laten worden. 2 el olie in wok verhitten en hierin wokgroenten met zout en peper naar smaak 6 min. roerbakken. Ondertussen peterselie fijnsnijden. Groenten, aardappeltjes en vis over 4 borden verdelen. Nootmuskaat over groenten strooien. Ravigottesaus op vis scheppen. Vis en aardappeltjes met peterselie bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 duopak krieltjes
3 eetlepels olijfolie
300 g pangasiusfilet
250 ml visbouillon
2 zakken Hollandse
1 schaaltje verse peterselie
½ theelepel nootmuskaat
8 eetlepels ravigottesaus
Dit heb je nodig
wok