Rigatoni alla Toranese
Aan de slag
Kook de rigatoni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de uien doormidden en vervolgens in dunne halve ringen. Verhit een grote koeken- of hapjespan op hoog vuur. Bak de spekreepjes tot ze licht beginnen te kleuren. Draai het vuur wat lager, voeg de uien toe en bak ze al omscheppend in 10-12 minuten gaar en goudbruin. Schep het ui-spekmengsel door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.
Rigatoni alla Toranese
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005260_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rigatoni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de uien doormidden en vervolgens in dunne halve ringen. Verhit een grote koeken- of hapjespan op hoog vuur. Bak de spekreepjes tot ze licht beginnen te kleuren. Draai het vuur wat lager, voeg de uien toe en bak ze al omscheppend in 10-12 minuten gaar en goudbruin. Schep het ui-spekmengsel door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)400 g rigatoni
2 grote uien
200 g magere gerookte spekreepjes