Haal het ijs een kwartier van tevoren uit de vriezer, zodat het straks makkelijker te scheppen is. Leg de plakken cake onder in de 4 schaaltjes en druk ze goed aan. Sprenkel de kirsch over de cake. Klop de slagroom stijf. Schep 4 flinke eetlepels kersen uit de pot en laat deze goed uitlekken. Schep in elk schaaltje 2 bollen ijs, verdeel de slagroom erover. Garneer met de kersen en frambozen.
Gerelateerde recepten
Supercherry sundae

nagerecht
4 personen
580 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Haal het ijs een kwartier van tevoren uit de vriezer, zodat het straks makkelijker te scheppen is. Leg de plakken cake onder in de 4 schaaltjes en druk ze goed aan. Sprenkel de kirsch over de cake. Klop de slagroom stijf. Schep 4 flinke eetlepels kersen uit de pot en laat deze goed uitlekken. Schep in elk schaaltje 2 bollen ijs, verdeel de slagroom erover. Garneer met de kersen en frambozen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
8 bollen ijs
4 plakken cake
8 eetlepels kirsch
125 ml slagroom
4 eetlepels kersen
1 bakje frambozen