Spitskool met satékruiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok en roerbak de sjalotten 1 minuut. Voeg deel voor deel de kool toe en roerbak de groenten op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar.
Schep de satékruiden door de kool en breng de groente op smaak met zout en sambal. Strooi de seroendeng over het gerecht.
Spitskool met satékruiden
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030370_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
140 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok en roerbak de sjalotten 1 minuut. Voeg deel voor deel de kool toe en roerbak de groenten op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar.
Schep de satékruiden door de kool en breng de groente op smaak met zout en sambal. Strooi de seroendeng over het gerecht.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 el zonnebloemolie
2 sjalotten
300 g gesneden spitskool
1 tl satékruiden
1 mespunt sambal
2 el seroendeng