Griekse barbecuesalade
Aan de slag
Snijd de tomaat in plakken en de ui in flinterdunne ringen. Schil de komkommer en snijd in dunne plakken. Meng de tomaten, ui en komkommer. Verbrokkel de kaas erboven. Voeg de olijven toe. Besprenkel met de olijfolie.
variatietipNeem 1 pakje verse geitenkaas (145 g) in plaats van witte kaasblokjes.
Griekse barbecuesalade
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_029569_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
270 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaat in plakken en de ui in flinterdunne ringen. Schil de komkommer en snijd in dunne plakken. Meng de tomaten, ui en komkommer. Verbrokkel de kaas erboven. Voeg de olijven toe. Besprenkel met de olijfolie.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)5 trostomaten
1 rode ui
½ komkommer
100 g witte kaasblokjes
100 g biologische kalamata-olijven zonder pit
5 el olijfolie extra vierge