Witlofblaadjes met walnoten en pesto
Aan de slag
Verwijder de onderkant van het witlof en haal 20 blaadjes los. Leg op een schaal. Houd 1 hand rucola achter. Doe de rest van de rucola en het basilicum in de keukenmachine en maal fijn tot pesto. Schenk de olie erbij en voeg 1 tl peper en 1 tl zout toe.
Verdeel de rucola over de witlofblaadjes. Druppel de pesto erover. Verdeel de Parmezaanse kaas erover en garneer met de noten. Serveer direct.
Pesto maken
Instructievideo - 04:35 min.
Witlofblaadjes met walnoten en pesto
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_076880_612x450_JPG.jpg)
null personen
55 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de onderkant van het witlof en haal 20 blaadjes los. Leg op een schaal. Houd 1 hand rucola achter. Doe de rest van de rucola en het basilicum in de keukenmachine en maal fijn tot pesto. Schenk de olie erbij en voeg 1 tl peper en 1 tl zout toe.
Verdeel de rucola over de witlofblaadjes. Druppel de pesto erover. Verdeel de Parmezaanse kaas erover en garneer met de noten. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 stronken witlof
1 zakje rucola
1 bakje basilicum
50 ml olijfolie
50 g Parmezaanse kaas
1 bakje walnoten
Dit heb je nodig
keukenmachine