0.00
Totaalbedrag winkelmand €0.00
menu
Soezenkerstboom met zalm
Pompoensoep met cranberrychutney en camembertkerstboompje
Kreeftstaarten met citroenboter en gremolata
Pastinaaksoep met truffel-kaaskrokantje
Soezenboom met carpaccio en truffel
Carpaccio-soezen
Geroosterde romanesco met pompoenpitcrunch
Zalmkrans met poma-dressing
Tomaattartaar met smokey mayo
Paarse bloemkool uit de oven met burrata
Croissantpasteitje met zalmragout
Vitello tonnato met kerstboomtoast en balsamicoparels
Kerstboom van roomkaas en zalm
Open ravioli met coquilles en glitter-botersaus
Garnalencocktail-trifle met aperol spritz
Geroosterde tomatensoep met crispy chili en mozzarella
Geroosterde tomatensoep met tomaat-mozzarellasoesje
Geroosterde tomatensoep met gehaktballetjes en peterselie
Vegan geroosterde tomatensoep met tortillakruim
Mini-soezentorentje met zalm en bladgoud
Tartelettes met Noordse garnalen
Coquilles met sinaasappel-beurre blanc van Michiel
Vegan open ravioli met koningsoesterzwam en rodebietensaus van Hugo Kennis
Vegan croissantpasteitje met paddenstoelen-misoragout van London Loy
Sushirijst-kerstballen (advertorial)
Roze tagliatelle met pancetta en salie (advertorial)
Zelf gekleurde bloemkool maken
Hartige tompouce
Crispy garnalencocktail
Zalmkrans met pompoen en sinaasappeldressing
Tartaar van bietstuk met jalapeñocrème
Pastinaak-knolselderijsoep met truffel in een glaasje
Carpacciokrans met stoofpeer en parmezaancracker
Knapperig rijstvel met zoete aardappel en rodekoolsalade
Misobouillon met koningsoesterzwam
Pompoensoep met gepofte knoflook en gouden croutons