Minestrone met garnalen

235 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ui in halve ringen, de peen in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise) en verwijder de steelaanzet van de sperziebonen.

  2. Verhit de olie in een grote soeppan. Bak de ui, peen, sperziebonen en tomatenpuree 5 min. op middelhoog vuur.

  3. Voeg 2 liter water en de bouillontabletten toe en breng aan de kook. Voeg als de soep kookt de bonen en pasta toe. Kook in 10 min. gaar op middelhoog vuur.

  4. Voeg de spinazie in delen toe. Voeg ook de garnalen toe en breng opnieuw aan de kook. Kook de soep tot de garnalen roze en gaar zijn. Dat duurt ongeveer 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  5. Schep de soep in 8 kommen en garneer met de dille.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Minestrone met garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig