0.00
Totaalbedrag winkelmand 0.00
menu
Salade van gegrilde asperges van Hugo Kennis
Gevuld eitje met baconkruim
Gevuld eitje met augurk en dille
Gevuld eitje met biet en zalm
Gevuld eitje met kimchi en gojuchang
Gevuld eitje met pistache en mortadella
Gevuld eitje 'cacio e pepe'
Soezenkerstboom met zalm
Pompoensoep met cranberrychutney en camembertkerstboompje
Kreeftstaarten met citroenboter en gremolata
Pastinaaksoep met truffel-kaaskrokantje
Soezenboom met carpaccio en truffel
Carpaccio-soezen
Geroosterde romanesco met pompoenpitcrunch
Zalmkrans met poma-dressing
Tomaattartaar met smokey mayo
Paarse bloemkool uit de oven met burrata
Croissantpasteitje met zalmragout
Vitello tonnato met kerstboomtoast en balsamicoparels
Kerstboom van roomkaas en zalm
Open ravioli met coquilles en glitter-botersaus
Garnalencocktail-trifle met aperol spritz
Geroosterde tomatensoep met crispy chili en mozzarella
Geroosterde tomatensoep met tomaat-mozzarellasoesje
Geroosterde tomatensoep met gehaktballetjes en peterselie
Vegan geroosterde tomatensoep met tortillakruim
Mini-soezentorentje met zalm en bladgoud
Tartelettes met Noordse garnalen
Coquilles met sinaasappel-beurre blanc van Michiel
Vegan open ravioli met koningsoesterzwam en rodebietensaus van Hugo Kennis
Vegan croissantpasteitje met paddenstoelen-misoragout van London Loy
Sushirijst-kerstballen (advertorial)
Roze tagliatelle met pancetta en salie (advertorial)
Blini's met zalmsalade, komkommer en dille (advertorial)
Bietensalade met feta