Kook de eieren in 8 min. hard en halveer ze. Haal met een theelepel het eigeel uit de halve eieren, prak fijn in een kom en meng met de mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster de pistachenoten en maal fijn. Meng driekwart van de pistache met het eigeelmengsel. Verdeel het mengsel over de eihelften en verdeel de mortadella en de rest van de pistache erop.
Gevuld eitje met pistache en mortadella
Geef je gevulde eieren een upgrade! Deze gevulde eitjes met mortadella en pistache zijn heerlijk romig, lichtzoet en hartig. Een droomcombinatie als je het ons vraagt.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Gevuld eitje met pistache en mortadella
Geef je gevulde eieren een upgrade! Deze gevulde eitjes met mortadella en pistache zijn heerlijk romig, lichtzoet en hartig. Een droomcombinatie als je het ons vraagt.

voorgerecht
12 porties
115 kcal
1 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard en halveer ze. Haal met een theelepel het eigeel uit de halve eieren, prak fijn in een kom en meng met de mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster de pistachenoten en maal fijn. Meng driekwart van de pistache met het eigeelmengsel. Verdeel het mengsel over de eihelften en verdeel de mortadella en de rest van de pistache erop.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
6 middelgrote scharreleieren
5 el mayonaise
45 g ongezouten pistachenoten
30 g mortadella