Gevuld eitje met pistache en mortadella

Geef je gevulde eieren een upgrade! Deze gevulde eitjes met mortadella en pistache zijn heerlijk romig, lichtzoet en hartig. Een droomcombinatie als je het ons vraagt.

115 kcal

(Voedingswaarden)

1 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard en halveer ze. Haal met een theelepel het eigeel uit de halve eieren, prak fijn in een kom en meng met de mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster de pistachenoten en maal fijn. Meng driekwart van de pistache met het eigeelmengsel. Verdeel het mengsel over de eihelften en verdeel de mortadella en de rest van de pistache erop.

Gevuld eitje met pistache en mortadella

Geef je gevulde eieren een upgrade! Deze gevulde eitjes met mortadella en pistache zijn heerlijk romig, lichtzoet en hartig. Een droomcombinatie als je het ons vraagt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig