Kook de eieren in 8 min. hard en halveer ze. Haal met een theelepel het eigeel uit de halve eieren, prak fijn in een kom en meng met de mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd het uitgebakken ontbijtspek fijn. Meng ¾ spekkruim met de milde mosterd en het eigeelmengsel. Verdeel het mengsel over de eihelften en bestrooi met de rest van de spekkruim.
Gevuld eitje met baconkruim
Gevulde eieren kunnen niet ontbreken op je paastafel. Probeer deze variant met bacon en mosterd eens. Zout, hartig en knapperig!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Gevuld eitje met baconkruim
Gevulde eieren kunnen niet ontbreken op je paastafel. Probeer deze variant met bacon en mosterd eens. Zout, hartig en knapperig!

voorgerecht
12 porties
140 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard en halveer ze. Haal met een theelepel het eigeel uit de halve eieren, prak fijn in een kom en meng met de mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd het uitgebakken ontbijtspek fijn. Meng ¾ spekkruim met de milde mosterd en het eigeelmengsel. Verdeel het mengsel over de eihelften en bestrooi met de rest van de spekkruim.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
6 middelgrote scharreleieren
5 el mayonaise
160 g uitgebakken ontbijtspek
1½ tl milde mosterd