Gevuld eitje met baconkruim

Gevulde eieren kunnen niet ontbreken op je paastafel. Probeer deze variant met bacon en mosterd eens. Zout, hartig en knapperig!

140 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard en halveer ze. Haal met een theelepel het eigeel uit de halve eieren, prak fijn in een kom en meng met de mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd het uitgebakken ontbijtspek fijn. Meng ¾ spekkruim met de milde mosterd en het eigeelmengsel. Verdeel het mengsel over de eihelften en bestrooi met de rest van de spekkruim.

Gevuld eitje met baconkruim

Gevulde eieren kunnen niet ontbreken op je paastafel. Probeer deze variant met bacon en mosterd eens. Zout, hartig en knapperig!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig