Gevuld eitje met augurk en dille

Gek op gevulde eieren? Probeer deze variant met augurk en dille eens! Lekker knapperig en fris.

95 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard en halveer ze. Haal met een theelepel het eigeel uit de halve eieren, prak fijn in een kom en meng met ⅚ mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de dille fijn. Meng driekwart van de dille met 1 el augurkensap (per 12 eihelften), de rest van de mayonaise en het eigeelmengsel. Verdeel het mengsel over de eihelften en verdeel de augurkenblokjes en de rest van de dille erover.

Gevuld eitje met augurk en dille

Gek op gevulde eieren? Probeer deze variant met augurk en dille eens! Lekker knapperig en fris.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig