Kook de eieren in 8 min. hard en halveer ze. Haal met een theelepel het eigeel uit de halve eieren, prak fijn in een kom en meng met ⅚ mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de dille fijn. Meng driekwart van de dille met 1 el augurkensap (per 12 eihelften), de rest van de mayonaise en het eigeelmengsel. Verdeel het mengsel over de eihelften en verdeel de augurkenblokjes en de rest van de dille erover.
Gevuld eitje met augurk en dille
Gek op gevulde eieren? Probeer deze variant met augurk en dille eens! Lekker knapperig en fris.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Gevuld eitje met augurk en dille
Gek op gevulde eieren? Probeer deze variant met augurk en dille eens! Lekker knapperig en fris.

voorgerecht
12 porties
95 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard en halveer ze. Haal met een theelepel het eigeel uit de halve eieren, prak fijn in een kom en meng met ⅚ mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de dille fijn. Meng driekwart van de dille met 1 el augurkensap (per 12 eihelften), de rest van de mayonaise en het eigeelmengsel. Verdeel het mengsel over de eihelften en verdeel de augurkenblokjes en de rest van de dille erover.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
6 middelgrote scharreleieren
6 el mayonaise
10 g verse dille
50 g augurkenblokjes