Kook de eieren in 8 min. hard en halveer ze. Haal met een theelepel het eigeel uit de halve eieren, prak fijn in een kom en meng met de mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de kimchi fijn. Meng 1tl gochujang (per 12 eihelften) met het eigeelmengsel en meng de rest van de gochujang met de kimchi. Verdeel het mengsel over de eihelften en verdeel de kimchi erover.
Gevuld eitje met kimchi en gojuchang
Geef je gevulde eieren een twist geïnspireerd op de Koreaanse keuken. De kimchi en gochujang geven de eitjes extra pit. Wij zijn er gek op!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Gevuld eitje met kimchi en gojuchang
Geef je gevulde eieren een twist geïnspireerd op de Koreaanse keuken. De kimchi en gochujang geven de eitjes extra pit. Wij zijn er gek op!

voorgerecht
12 porties
85 kcal
1 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard en halveer ze. Haal met een theelepel het eigeel uit de halve eieren, prak fijn in een kom en meng met de mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de kimchi fijn. Meng 1tl gochujang (per 12 eihelften) met het eigeelmengsel en meng de rest van de gochujang met de kimchi. Verdeel het mengsel over de eihelften en verdeel de kimchi erover.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
6 middelgrote scharreleieren
5 el mayonaise
90 g kimchi in pot
1¼ tl gochujang