Snijd het vlees in stukken van 3 cm en bestrooi met peper en zout. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn.
Doe het vlees, de uien, knoflook, laurierblaadjes, kruidnagels, peperkorrels rodewijnazijn, appelstroop en het water in de slowcooker. Verkruimel de ontbijtkoek en de bouillontablet erboven. Roer door.
Laat het vlees 5 uur op de hoogste stand garen. Neem de laurier en kruidnagels uit de pan voor het serveren.
Slowcooker recepten
Geen zin om in de keuken te staan, maar wel zin om over een paar uur iets lekkers te eten? Zet de slowcooker - ook wel bekend als Crock Pot - aan! Je maakt er de heerlijkste eenpansgerechten mee en het is zo makkelijk; ingrediënten in de slowcooker, deksel erop aanzetten en klaar! Het enige dat je nodig hebt, is een beetje geduld. Time to shop, een dutje of wat je ook wilt doen, totdat het etenstijd is. Goed geregeld!
Recepten uit de slowcooker
Hachee uit de slowcooker maken
Ingrediënten
Aantal personen
750 gram riblappen | |
3 middelgrote uien | |
2 tenen knoflook | |
2 gedroogde laurierblaadjes | |
4 kruidnagels | |
1 theelepel peperkorrels | |
3 eetlepel rodewijnazijn | |
1 eetlepel appelstroop | |
100 ml water | |
2 plakjes ontbijtkoek | |
1 runderbouillonblokje |
Dit heb je nodig
slowcooker (5 liter)
Direct aan de slag
Populaire herfstrecepten