Kook de eieren in 8 min. hard en halveer ze. Haal met een theelepel het eigeel uit de halve eieren, prak fijn in een kom en meng met de mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Maal rode biet fijn. Meng driekwart van de rode biet met de milde mosterd en het eigeelmengsel. Verdeel het mengsel over de eihelften en verdeel de gerookte zalm en de rest van de biet erop.
Gevuld eitje met biet en zalm
Op zoek naar een gevuld eitje met een wow-effect? Serveer deze eitjes met roze vulling van biet met zalm op je volgende brunch of verjaardag!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Gevuld eitje met biet en zalm
Op zoek naar een gevuld eitje met een wow-effect? Serveer deze eitjes met roze vulling van biet met zalm op je volgende brunch of verjaardag!

voorgerecht
12 porties
95 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard en halveer ze. Haal met een theelepel het eigeel uit de halve eieren, prak fijn in een kom en meng met de mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Maal rode biet fijn. Meng driekwart van de rode biet met de milde mosterd en het eigeelmengsel. Verdeel het mengsel over de eihelften en verdeel de gerookte zalm en de rest van de biet erop.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
6 middelgrote scharreleieren
5 el mayonaise
120 g rode bieten
1 tl milde mosterd
60 g gerookte zalm