Gevuld eitje 'cacio e pepe'

Cacio e pepe? Heerlijk! Gevulde eitjes? Ook! Combineer de twee en geniet van deze romige, cheesy twist op klassiek gevulde eieren.

120 kcal

(Voedingswaarden)

1 min. bereiden

licht pittig

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard en halveer ze. Haal met een theelepel het eigeel uit de halve eieren, prak fijn in een kom en meng met ⅚ mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rasp de Pecorino Romano fijn. Kneus de peperkorrels. Meng driekwart van de Pecorino, driekwart van de peper en de rest van de mayonaise met het eigeelmengsel.

  2. Verdeel het mengsel over de eihelften en verdeel de rest van de Pecorino en peper erover.

Gevuld eitje 'cacio e pepe'

Cacio e pepe? Heerlijk! Gevulde eitjes? Ook! Combineer de twee en geniet van deze romige, cheesy twist op klassiek gevulde eieren.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig