Panpizza's met kidneybonen

Je hoort ze al roepen: 'Yes, we eten pizza!' Maar dan wel uit de pan, met bonen, gehakt en avocado.

860 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de tomaten in blokjes en snijd het bosuitje in ringen. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.

  2. Meng de tomaten, bosuien 3 el limoensap door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Meng de yoghurt met het limoenrasp en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het gehakt met de komijn 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak in de laatste minuut de bonen mee.

  5. Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het met een vork tot een puree.

  6. Neem het gehakt uit de pan en houd afgedekt warm op een bord. Verhit nog een koekenpan en bak beide wraps elk in 1 pan 1 min. Keer om en verdeel de avocadopuree, het gehakt en de kaas erover. Verwarm de wraps nog 2 min. of totdat de kaas is gesmolten, eventueel met een deksel erop. Verdeel de tomatensalsa en limoen-yoghurt erover en serveer direct.

Panpizza's met kidneybonen

Je hoort ze al roepen: 'Yes, we eten pizza!' Maar dan wel uit de pan, met bonen, gehakt en avocado.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig