Tortillawraps met zwarte bonen, avocadomascarpone en tomaat

De mascarpone met limoen en avocado maakt deze wraps lekker fris.

760 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd de helft van het avocadovruchtvlees in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Halveer de tomaten.

  2. Meng de avocadoblokjes en tomaat met het limoenrasp- en 1 el -sap. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Pureer met de staafmixer de andere helft van het avocadovruchtvlees met de mascarpone chilidip. Rasp de kaas.

  4. Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Spoel de zwarte bonen af en laat uitlekken in een vergiet.

  5. Leg de wraps op een schaal en zet er schaaltjes naast met de zwarte bonen, tomaten-avocodosalade, avocado-mascarpone, geraspte kaas en sla.

  • serveertipLekker met koriander.

Tortillawraps met zwarte bonen, avocadomascarpone en tomaat

De mascarpone met limoen en avocado maakt deze wraps lekker fris.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig