Winterse pompoenquiche
bewaar
bewaar

Winterse pompoenquiche

Lekkers uit de oven.

20 min. bereiden / 45 min. oventijd

12 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Maak de uien schoon en snipper ze fijn. Maak de champignons voorzichtig schoon met keukenpapier en snijd in kwarten. Verhit in een koekenpan de olie en bak de ui en champignons 10 min. op middelhoog vuur.

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 7 min. goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

Klop ondertussen de eieren los in een kom met de melk, gedroogde tijm en 2/3 van de kaas. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Rol het bladerdeeg uit met behulp van het bakpapier en leg het met het bakpapier naar onderen in de ovenschaal. Verdeel de pompoenstukjes, het ui-champignonmengsel en de spekjes erover. Verdeel het eimengsel erover en bestrooi met de rest van de kaas.

Bak de quiche in ca. 45 min. onder in de oven gaar. Dek de taart af met aluminiumfolie als hij te donker wordt. Meng de vinaigrette vlak voor het serveren met de slamelange en serveer bij de quiche.

algemeen Dit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Winterse pompoenquiche

Lekkers uit de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig