Zoete-aardappelschotel met kabeljauw
Het ultieme laagjesgerecht!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Schil de aardappelen en snijd of schaaf in dunne plakjes van 2-3 mm. Snijd de courgette in dunne plakjes. Snijd de gele paprika’s in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes.
Snijd de mozzarella in plakjes. Meng de chimichurri en de olie voorzichtig met de vis in een kom.
Maak een laagje van de helft van de aardappelplakjes op de bodem van de ovenschaal. Leg hierop de vis, de courgette en de paprika. Dek af met de rest van de aardappelschijfjes en daarop de mozzarella.
Laat in ca. 45 min. gaar worden in de oven.
Zoete-aardappelschotel met kabeljauw
Het ultieme laagjesgerecht!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_113572_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
360 kcal
25 min. bereiden
45 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Schil de aardappelen en snijd of schaaf in dunne plakjes van 2-3 mm. Snijd de courgette in dunne plakjes. Snijd de gele paprika’s in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes.
Snijd de mozzarella in plakjes. Meng de chimichurri en de olie voorzichtig met de vis in een kom.
Maak een laagje van de helft van de aardappelplakjes op de bodem van de ovenschaal. Leg hierop de vis, de courgette en de paprika. Dek af met de rest van de aardappelschijfjes en daarop de mozzarella.
Laat in ca. 45 min. gaar worden in de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)500 g zoete aardappelen
1 courgette
2 gele paprika's
250 g mozzarella light
1 el Euroma chimichurrikruiden
1 el milde olijfolie
400 g diepvries kabeljauwfilets
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm, ingevet)