Snackgranola
Borrelnootjes wordt borrelgranola met rozijn, mango, amandel en pecan.
Aan de slag
Snijd de rijstwafels in blokjes van 1½ cm.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de rijstwafelblokjes 3 min. op laag vuur. Besprenkel met de honing en meng goed, zodat alle stukjes een laagje honing krijgen.
Strooi de kaneel erover en verwarm nog 1 min. Zet het vuur uit en voeg de verrijkermix toe. Ook lekker door de yoghurt.
Snackgranola
Borrelnootjes wordt borrelgranola met rozijn, mango, amandel en pecan.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_122518_612x450_JPG.jpg)
null personen
90 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de rijstwafels in blokjes van 1½ cm.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de rijstwafelblokjes 3 min. op laag vuur. Besprenkel met de honing en meng goed, zodat alle stukjes een laagje honing krijgen.
Strooi de kaneel erover en verwarm nog 1 min. Zet het vuur uit en voeg de verrijkermix toe. Ook lekker door de yoghurt.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)5 dikke rijstwafels meergranen
2 el vloeibare honing
½ tl gemalen kaneel
150 g AH verrijker rozijn, mango, amandel en pecannoot