Verspillingsvrije lasagnette van Knorr (advertentie)
Koken met Knorr: Nog komkommer over? Probeer eens Lasagnette met een frisse komkommer salade!
Aan de slag
Verwarm de (hetelucht) oven voor op 190°C. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee.
Voeg de sausmix, melk en het water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken.
Voeg de mini-lasagnebladen toe, roer goed door en giet het mengsel in een ingevette ovenschaal. Bak de Lasagnette gedurende 35-40 minuten goudbruin.
Snij ondertussen de komkommer in schijfjes. Meng de dressingmix met de rest van de olie en 3 el water en roer dit door de komkommerschijfjes. Serveer de Lasagnette en de salade apart.
Verspillingsvrije lasagnette van Knorr (advertentie)
Koken met Knorr: Nog komkommer over? Probeer eens Lasagnette met een frisse komkommer salade!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD192668_612x450_JPG.jpg)
null personen
705 kcal
20 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de (hetelucht) oven voor op 190°C. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee.
Voeg de sausmix, melk en het water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken.
Voeg de mini-lasagnebladen toe, roer goed door en giet het mengsel in een ingevette ovenschaal. Bak de Lasagnette gedurende 35-40 minuten goudbruin.
Snij ondertussen de komkommer in schijfjes. Meng de dressingmix met de rest van de olie en 3 el water en roer dit door de komkommerschijfjes. Serveer de Lasagnette en de salade apart.
algemeen:
variatietip:
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)4 el milde olijfolie
225 g mager rundergehakt
400 g Italiaanse roerbakmix
226 g Knorr Wereldgerechten lasagnette napoletana
400 ml halfvolle melk
345 ml water
1 komkommer