Courgettelasagne

Makkelijk te maken lasagne voor op haastige, doordeweekse dagen.

484 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 45 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit een wok of hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt in ca. 4 min. rul en bruin op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe en bak nog 5 min. Voeg de inhoud van de sausmix uit het pak lasagne, de melk en het water toe en breng al roerend aan de kook. Laat 2-3 min. op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Snijd ondertussen de courgette in stukken van ca. 5 cm en snijd deze overlangs in rechte plakken.

  3. Bedek de bodem van de ovenschaal met een beetje saus. Verdeel daarover ¼ van de lasagnevellen en ¼ van de saus. Herhaal nog 3 keer en eindig met een laag saus. Verdeel de courgette over de saus en bestrooi met de kaas. Bak de lasagne afgedekt met aluminiumfolie in de oven in ca. 45 min. gaar. Verwijder het folie na 30 min.

  • bewaartipU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Bak de lasagne voor serveren 45 min. in de oven op 200 °C.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Courgettelasagne

Makkelijk te maken lasagne voor op haastige, doordeweekse dagen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig