Smeltende sneeuwpopjes
bewaar
bewaar

Smeltende sneeuwpopjes

Zo lief dat je ervan smelt! Maak met kerst een winterwonderland van je chocolademelk met deze smeltende glitter-sneeuwpopjes van slagroom en marshmallows.

30 min. bereiden / 2 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Leg de muffinvorm minimaal 30 min. in de vriezer. Smelt ondertussen de pure chocolade au bain-marie, doe in een spuitzak en knip een heel klein puntje van de zak. Spuit op een stuk bakpapier handjes van de chocolade en laat opstijven in de koelkast.

Maak ondertussen met behulp van de kleurstiften (rood en zwart) oogjes en een neusje op de marshmallows.

Haal de vorm uit de vriezer en spuit een bolletje slagroom in elke holte. Verdeel de glitterdust erover en steek de marshmallows in het midden erin. Maak knoopjes met de gouden parels. Steek de chocoladehandjes erin. Laat voor minimaal 1 uur invriezen. Verwarm de chocolademelk volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Haal de slagroomsneeuwpoppetjes uit de vriezer haal uit de vorm. Verdeel over de hete chocolademelk en serveer direct.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Smeltende sneeuwpopjes

Zo lief dat je ervan smelt! Maak met kerst een winterwonderland van je chocolademelk met deze smeltende glitter-sneeuwpopjes van slagroom en marshmallows.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig