Burrata-dip
bewaar
bewaar

Burrata-dip

Tover je burrata om tot een zalige dip en blaas je gasten omver: olijfolie, citroen, druiven, venkelzaad en pistachenoten. Meer heb je niet nodig!

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Haal de druiven los van de tros en doe ze in een ovenschaal. Voeg het venkelzaad en de helft van de olie toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak de druiven 15-20 min. in de oven.

Hak ondertussen de pistachenoten grof. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil.

Breek de burrata open op een schaal. Schep het citroenrasp door de druiven en schep de druiven op de burrata. Bestrooi met de pistache en de rest van de olie en breng op smaak met extra zwarte peper.

combinatietipLekker met vers geroosterd brood of crackers.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Burrata-dip

Tover je burrata om tot een zalige dip en blaas je gasten omver: olijfolie, citroen, druiven, venkelzaad en pistachenoten. Meer heb je niet nodig!

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig