Burrata-dip
Tover je burrata om tot een zalige dip en blaas je gasten omver: olijfolie, citroen, druiven, venkelzaad en pistachenoten. Meer heb je niet nodig!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Haal de druiven los van de tros en doe ze in een ovenschaal. Voeg het venkelzaad en de helft van de olie toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak de druiven 15-20 min. in de oven.
Hak ondertussen de pistachenoten grof. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil.
Breek de burrata open op een schaal. Schep het citroenrasp door de druiven en schep de druiven op de burrata. Bestrooi met de pistache en de rest van de olie en breng op smaak met extra zwarte peper.
Burrata-dip
Tover je burrata om tot een zalige dip en blaas je gasten omver: olijfolie, citroen, druiven, venkelzaad en pistachenoten. Meer heb je niet nodig!
null personen
245 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Haal de druiven los van de tros en doe ze in een ovenschaal. Voeg het venkelzaad en de helft van de olie toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak de druiven 15-20 min. in de oven.
Hak ondertussen de pistachenoten grof. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil.
Breek de burrata open op een schaal. Schep het citroenrasp door de druiven en schep de druiven op de burrata. Bestrooi met de pistache en de rest van de olie en breng op smaak met extra zwarte peper.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g rode druiven
2 tl venkelzaad
4 el extra vierge olijfolie
30 g gepelde pistachenoten
1 biologische citroen
500 g burrata
Dit heb je nodig
ovenschaal (15 x 20 cm)