Mascarpone losroeren met vanillesuiker. Passievruchten halveren en vruchtvlees met theelepel eruit scheppen. Sinaasappelsap en rum door passiefruit roeren. Met ijsbolletjesschep 4 bollen vormen van mascarpone en over vier borden verdelen. Passievruchtensaus erover scheppen. Bolletje sorbetijs naast mascarpone leggen.
Gerelateerde recepten
Vanillemascarpone met passievrucht

nagerecht
4 personen
220 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Mascarpone losroeren met vanillesuiker. Passievruchten halveren en vruchtvlees met theelepel eruit scheppen. Sinaasappelsap en rum door passiefruit roeren. Met ijsbolletjesschep 4 bollen vormen van mascarpone en over vier borden verdelen. Passievruchtensaus erover scheppen. Bolletje sorbetijs naast mascarpone leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ bak mascarpone
1 zakje vanillesuiker
4 passievruchten
3 eetlepels vers sinaasappelsap
1 eetlepel witte rum
1 bak passiefruitsorbetijs
Dit heb je nodig
ijsbolletjeslepel