Vegetarische kapucijnerschotel
Aan de slag
Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Olie in wok verhitten en hierin ui en knoflook 3 min. bakken. Quorn met gehaktkruidenmix toevoegen en 1 min. meebakken. Wokgroenten toevoegen en 5 min. meebakken. Kapucijners met vocht toevoegen en op laag vuur 5 min. laten pruttelen. Naar smaak zout, peper en piccalilly toevoegen. Kapucijnerschotel over 4 borden verdelen.
Vegetarische kapucijnerschotel
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013757_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
255 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Olie in wok verhitten en hierin ui en knoflook 3 min. bakken. Quorn met gehaktkruidenmix toevoegen en 1 min. meebakken. Wokgroenten toevoegen en 5 min. meebakken. Kapucijners met vocht toevoegen en op laag vuur 5 min. laten pruttelen. Naar smaak zout, peper en piccalilly toevoegen. Kapucijnerschotel over 4 borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 grote ui
2 tenen knoflook
2 eetlepels olijfolie
1 schaaltje Quorn
1 zakje kruidenmix
1 zak wokgroenten
3 x 280 gr kapucijners
6 eetlepels piccalilly