Kapucijnerschotel
Aan de slag
In braadpan olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Kapucijners laten uitlekken en toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Hotdogs verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kapucijners serveren met hotdogs, piccalilly, augurk en spekjes.
Kapucijnerschotel
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012153_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Kapucijners laten uitlekken en toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Hotdogs verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kapucijners serveren met hotdogs, piccalilly, augurk en spekjes.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)3 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1 zak roerbakgroentemix
1 blik kapucijners
1 blik hotdogs
4 eetlepels piccalilly
8 zoetzure augurken
1 duopakje uitgebakken spekreepjes